Velkommen til Åse – enda et tilskudd til webteamet!

Vi vokser igjen! Denne gangen er det Åse vi ønsker varmt velkommen til oss! Hun startet i midten av mai og har allerede kommet godt inn i webteamet. For å bli bedre kjent med vår nye Brønnøyværing har hun også svart på de ´5 kjappe´...

Fortell om deg selv:

Jeg er 35 år og kommer opprinnelig fra Brønnøysund. Jeg har bodd i Fredrikstad med samboer siden høsten 2017 og stortrives her.

Hva har du gjort før du startet hos oss?

Jeg har tidligere jobbet som vekter og T-banefører, og gjennomført en bachelor i «Opplevelsesproduksjon og interaktive medier» fra Høgskolen i Hedmark. Der lærte jeg om 3D-modellering, spilldesign og prosjektarbeid. Dette ga mersmak, og jeg søkte meg derfor til dataingeniørstudiet ved Høgskolen i Østfold. Der fikk jeg lære mye forskjellig om både frontend og backend, og jeg syns at hele utviklingsprosessen fra design til ferdig produkt er veldig givende. Bacheloren er levert, og jeg ser frem til å starte arbeidslivet innen IT-utvikling!

Hva gjorde at du ville begynne hos IntegrasjonsPartner?

IntegrasjonsPartner har vært i kikkerten min helt siden jeg startet på dataingeniørstudiet. Å få bli del av et kunnskapsrikt team på en fremtidsrettet produktportefølje virker både interessant og lærerikt. I tillegg brenner jeg for å lage intuitive produktdesign som gir gode brukeropplevelser, og synes det er motiverende å jobbe med reelle problemstillinger.

Hva gjør du utenom jobb?

Jeg liker utrolig godt å lære nye ting, både på skolen, på jobb og i fritida. Har jeg tid til overs en kveld, finner du meg foran PC-en med Udemy-kurs, YouTube-tutorials og et kaldt glass Pepsi Max! Når jeg er for sliten til det, liker jeg godt å spille dataspill, brettspill og browse Kickstarter etter nye spennende prosjekter.

Lille ekstra?

Livretten min er mormors lapskaus.

En annen fun fact vi kan røpe er at vi var i kontakt med Åse allerede i 2019, da hun vant IntegrasjonsPartners påskequiz og ble heldig eier av vår egen vannflaske.

 

 

Vi gleder oss over å ha deg med på laget! Velkommen til oss!