Kontroll på ferieavvikling med bizClick logistics? 

Med sommeren like rundt hjørnet, ønsker vi å forsikre deg om at det vil være uproblematisk å ta i bruk ferievikarer med bizClick logistics. Vi har utviklet verktøy og funksjoner som gjør det enkelt å integrere nye operatører og opprettholde effektiviteten i din logistikkdrift.

  1. Intuitivt grensesnitt for enkel bruk: bizClick logistics er designet med fokus på brukervennlighet. Uansett om det er erfarne operatører eller nyansatte ferievikarer, vil de raskt kunne navigere gjennom systemet og utføre oppgaver uten langvarig opplæring. Dette gjør det mulig for deg å ta i bruk nye operatører sømløst og opprettholde en jevn drift gjennom sommeren.
  2. Tilpassede brukerroller for bedre kontroll: Med bizClick logistics kan du tildele spesifikke brukerroller til operatørene basert på deres ansvar og tillatelser. Dette betyr at du kan begrense tilgangen til visse funksjoner og data, slik at operatørene kun ser og utfører det som er relevant for deres oppgaver. Med fleksibiliteten til tilpassede brukerroller kan du enkelt administrere ferievikarer og sikre at de har nøyaktig og passende tilgang til systemet.
  3. Skalerbarhet for økt effektivitet: Enten du trenger å legge til én operatør eller flere samtidig, kan vår WMS-løsning håndtere behovene dine. bizClick logistics er skalerbar og tilpassbar, slik at du kan administrere brukerkontoer og tilpasse systemet i henhold til endringer i bemanningen. Dette gir deg fleksibilitet til å håndtere sesongsvingninger og opprettholde effektivitet og produktivitet gjennom hele sommeren.
  4. Kontroll: Med bizClick logistics har du muligheten til å verifisere at nye brukere utfører oppgavene riktig før oppdateringene overføres tilbake til ERP-systemet. Dette sikrer at dataene er nøyaktige og oppdaterte, og reduserer risikoen for feil og inkonsekvenser mellom systemene. Ved å ha en verifiseringsprosess på plass, kan du være trygg på at overføringen av data mellom bizClick logistics og ditt ERP er pålitelig og korrekt.
  5. Skanning av varer og lokasjon: bizClick logistics tilbyr også funksjoner som strekkodeskanning for varer og lokasjoner. Dette bidrar til å redusere muligheten for feil og forbedrer nøyaktigheten og hastigheten i plukkeprosessen. Med skanning av strekkoder kan du effektivt håndtere varelageret og sikre at riktig vare blir plukket og plassert på riktig sted.

 

Med avansert regelsetting, parameterstyring og integrasjoner leverer vi det beste lagerstyringssystemet for deg og din bedrift!

 


Vi ønsker deg en fantastisk sommer fylt med suksess og sømløs logistikkdrift. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere hvordan bizClick logistics kan bidra til å optimalisere driften din, inkludert bruk av ferievikarer.