Velkommen til nye medarbeidere!

I løpet av forsommeren har vi vært så heldige å få på plass tre nye medarbeidere. Amund styrker utviklerteamet på web, Trine kommer inn og tar ansvar for leveransene våre og Ted er tilbake hos oss som rådgiver!
I tillegg tok Anders plass i support-teamet vårt for noen måneder siden.

Fra venstre: Amund, Trine, Ted og Anders

Opplæringstiden ble annerledes for Anders som startet en måned før Covid-19 sendte oss alle hjem

Anders Pedersen

Anders startet hos Integrasjonspartner i februar som en del av support teamet, og fikk knapt én måned med nye kolleger før koronautbruddet og hjemmekontor. Opplæringsperioden beskriver han selv som både krevende og lærerik.

Til vanlig bor Anders i Råde sammen med samboer og på fritiden tilbringer han tid med datteren, spiller innebandy, gamer og fisker. Helt siden han var ung har han vært interessert i data og IT, men begynte først å jobbe med det etter å ha vært innom familiebedriften på gården. Der jobbet han i tidlig alder med plukk og salg av poteter og kål. Deretter var han en tid toppidrettspiller i fotball, før veien gikk videre til Råde Bakeri hvor han jobbet med logistikk og finvare i produksjonen. Anders fikk i Råde Bakeri prøvd seg som avdelingsleder i 3 år, før han bestemte seg for å finne tilbake til barndomsdrømmen og data.

Dataingeniørstudie på heltid og full jobb på Grepperød barnevernsinstitusjon samtidig sier mye om arbeidsmoralen til Anders. Han valgte å bli noen år på Grepperød etter endt studie slik at han kunne følge noen av barna i ettervern og følge de litt på veien videre. Så var tiden inne for å jobbe med datafaget, og via en studievenn og tidligere dialog med Morten Pettersen kom Anders til oss.

Motivasjon for å begynne hos IntegrasjonsPartner

«Jeg trives med å hjelpe andre og ser på meg selv som en «problem solver». Jeg synes god kundeservice er alfa og omega og skal gjøre mitt ytterste for at våre kunder er fornøyde med håndteringen av deres saker».

Gamle kjenninger i nye roller

Amund Lunde

Amund jobbet hos oss som utvikler fra 2000 til 2007, og var en av de første som var ansatt i IntegrasjonsPartner. Siden da har han fortsatt sin karriere og opparbeidet seg 20 år med solid erfaring som systemutvikler.

De seneste 8 årene har han jobbet projectionDesign/Barco, med utvikling av produksjonsstyringssystem (MES), og applikasjoner for test og kalibrering av projektorer.

En av grunnene til at han ville tilbake til oss var at han kjente på savnet etter å jobbe med webutvikling.

Amund er 44 år. Han er opprinnelig fra Hvaler, men bor nå på Kråkerøy med samboer og to barn på 8 og 16 år. På fritiden driver han med kajakkpadling og ulike former for trening, og han liker å bruke tid med familie og venner.

Motivasjon for å begynne hos IntegrasjonsPartner igjen:

«Solid firma i vekst med spennende løsninger.»

Ted Nilsen

Ted er også tidligere ansatt hos oss. Han jobbet som produkteier for bizClick logistics og med teknisk løsningssalg fra 2016 til 2018. Tidligere har han lang fartstid (2005 til 2016) innen forhandlerapparatet til Visma hvor han både har solgt og implementert våre løsninger til bedrifter med Visma ERP. Han er godt kjent med produkter innenfor ERP, lønn, CRM, netthandel, og litt HR. De siste to årene har han jobbet som daglig leder for Volvo Maskin AS avd. Råde.

Han har et stort hjerte for logistikkintensive bedrifter med komplekse løsninger, og kommer nå tilbake i den nye rollen som rådgiver med fokus på innsalg til storkundesegmentet.

Han har evnen til å sette seg inn i det store bildet, og har god forståelse for kundens utfordringer. Dette er gode egenskaper når man skal gi råd om, og spesifisere relativt komplekse kundeløsninger.

Ted er 41 år. Han bor på et lite småbruk i Råde sammen med sin kone og deres tre barn, samt katt, hund, ender og høner. Ted og hans familie har brukt de siste årene på restaurering av plassen som er fra 1800-tallet. På fritiden bruker han tid i verkstedet sitt der han restaurerer en veteranbil, MGB GT 1969. Ellers går det mye i friluftsliv blant annet på fjellet sammen med familien, og han er også gruppeleder, og ildsjel for 1. Råde Speidergruppe.

Han har alltid mange prosjekter gående både privat og på jobb, og den som har mye å gjøre får gjort mer!

Motivasjon for å begynne hos IntegrasjonsPartner igjen:

«Jeg har mye skaperglede i meg, og elsker endringer som betyr noe for kunden i form av økt effektivitet og forbedret resultat.»

Trine derimot, er helt ny hos IntegrasjonsPartner

Trine Mathisen Sveinar

Trine er 55 år gammel, men 25 år til sinns, og en ekte «Mossekråke» som hun selv beskriver seg.

For noen år siden tok hun skrittet og flyttet til Svinndal i Indre Østfold. Der koser hun seg med hus, hage, geiter, høner, kaniner, hunder og katt – ja også er det en mann på gården også. Målet er en liten alpakkaflokk om ikke så lenge, men først må låven bygges ut og alt gjøres klart. Selv om hun stortrives på gård i Svinndal, så slår hun fast at «all historie, påvirkning og læring har hun fra hjembyen, Moss».

Etter 12 år som grossist innenfor import av porselen til Norge, gikk hun over til den store IT- verden. Valget landet på ERP-systemet Aspect4 og EDB Gruppen. Etter noen år gikk turen til en av samarbeidspartnerne som hadde spesialisert seg på dokumentadministrasjonssystemer, elektroniske arkivløsninger og arbeidsflytprosesser. Der har hun de siste 20 årene jobbet som ansvarlig for leveranser og konsulenter, bidratt med å utvikle og forbedre manuelle prosesser innen handels, produksjons, – og forsikringsbransjen. Trine har derfor god prosessforståelse innenfor mange forskjellige systemer og bransjer, og har lært at enhver prosess kan utvikles, endres og automatiseres bare kreativiteten er til stede!

Trine er en relativ aktiv dame. I tillegg til gård, dyr, mann og 4 barn, er hun leder for Mosseregionens Musikkråd, spiller i voksenkorps, sitter i 17. mai komiteen i Moss og er leder for Moss Kiteklubb. Døgnet har bare 24 timer, men det er utrolig hva hun rekker.

Hun er nå veldig klar for å ta i et tak her hos oss i IntegrasjonsPartner, hvor hun vil sørge for at våre leveranser går som avtalt. Struktur og orden er Trine i ett nøtteskall.

Motivasjon for å begynne hos IntegrasjonsPartner:

«Jeg er ekstremt klar for nye utfordringer. Menneskene blir nye og systemene er kanskje ikke de jeg kjenner best, men utfordringene er de samme, og de skal vi nok få orden på.»