Lønnsom netthandel er mye mer enn webdesign og brukeropplevelse

I over 20 år har vi i IntegrasjonsPartner jobbet med optimalisering av handels,- og logistikkprosesser. Via integrasjon får vi systemer til å kommunisere på en måte som forenkler og effektiviserer hverdagen for våre kunder. Våre medarbeidere har tung erfaring med automatisering og digitalisering av prosesser, business to business, og våre fagfelt er integrasjon, netthandel,- og portalløsninger, og applikasjoner for nettbrett og mobil, - alt integrert med kundens forretningssystemer.

Alice Grårud er vår produktsjef på netthandel.

Alice har lang erfaring med å lede våre kunder gjennom store netthandels, – og portalprosjekter. Hun har opparbeidet seg kompetanse på et emne det aldri kan snakkes nok om – nemlig lønnsom netthandel. Tidligere har Alice jobbet blant annet som masterdataansvarlig i Sport 1 Gruppen. Hun satt også i prosjektgruppen som utformet deres portalløsning for kjedens butikker.

«Jeg lærte masse om de ulike prosessene i bedriften, og denne erfaringen er en meget god kombinasjon med netthandel. Jeg har bedre forståelse for det store bilde. Lønnsom netthandel er mye mer enn webdesign og brukeropplevelser. Det ligger i navnet vårt at vi har spesialisert oss på integrasjon. Vi leverer mange slags integrasjoner i nærmest alle bransjer. Når vi jobber med en kunde er hovedfokuset vårt automatisering og integrasjon rundt forretningssystemet. Dette er selve kjernen i bedriften. Vi hjelper våre kunder å effektivisere og håndtere vekst – gjerne slik at man slipper å bytte forretningssystem selv om man vokser og behovene endrer seg.»

eSHOP og eSENTRAL

IntegrasjonsPartner har utviklet nettbutikkplattformen eSHOP og integrasjonsplattformen eSENTRAL. Sammen gir disse løsningene store muligheter for våre kunder: Økt salg på den ene siden og effektivisering og reduksjon av kostnader på den andre!

Men grunndata er svært viktig poengterer Alice: «Med gode grunndata i forretningssystemet og en fleksibel og robust integrasjon, er grunnlaget for et vellykket netthandelsprosjekt lagt. Vi «starter under panseret, også lakkerer vi til slutt». Design og brukeropplevelse er selvsagt viktig, men fundamentet ligger i det som kundene ikke ser»

«Design og brukeropplevelse er selvsagt viktig, men fundamentet ligger i det som kundene ikke ser.»

Gjennom rollen som produktansvarlig i IntegrasjonsPartner jobber Alice mest med B2B-løsninger – med nettbutikker og lukkede webportaler.

På dette området er integrasjonsbehovet gjerne mer komplekst. Men IntegrasjonsPartner leverer også B2C-butikker, og ikke minst prosjekter hvor man kombinerer B2B og B2C. Gjennom årene har IntegrasjonsPartner levert netthandel, – og portalløsninger til både store og små aktører, og kundenavn som Starco Norge, Christiania Belysning, Interflora, YX, Konsum Gruppen, Preem, Culina, O.B Wiik, Solberg & Hansen er bare noen få av de spennende kundene som står på referanselista.

Vi kombinerer standardmoduler med skreddersøm, slik at du kan møte markedet med akkurat det som skal til for å vinne kundene.

«Etter så mange ulike type prosjekter og ulike type kunder vet vi at en godt integrert og effektiv netthandel, – eller portalløsning ikke er hyllevare. Vi har utviklet byggeklosser som vi setter sammen etter behov. Kundene våre har ulike krav og behov, og gjennom å kombinere standardmoduler med skreddersøm hjelper vi dem til å møte markedet med akkurat det som skal til for å vinne kundene i sitt segment» forteller Alice.

Hun har også lyst til å føye til en viktig ting til slutt: «Når varen er solgt, så handler det om å få levert riktig vare på kortest mulig tid til rett kunde. Logistikkprosessen i mange bedrifter viser seg å være langt fra digitalisert. Vi har utviklet bizClick logistics for å forenkle lagerprosessene. Med en APP for lagermedarbeideren effektiviseres plukk, pakk, varetelling og varemottak – alt integrert med ditt forretningssystem.»

Alice oppfordrer bedrifter som har et ønske om å digitalisere & effektivisere de ulike prosessene internt til å ta kontakt. Del ditt behov eller utfordring med oss. Vår erfaringsbase kan være gull verdt!» sier hun avslutningsvis.