Integrert webportal for belysningskjeden Lysmesteren

Christiania Belysning

Da Christiania Belysning kjøpte den danske belysningskjeden Lysmesteren, ble IntegrasjonsPartner valgt til å bistå med digitalisering av kjededriften!

I løpet av få måneder ble det etablert en integrert webportal for belysningskjeden Lysmesteren med bestillingsportal for butikkene, med komplett varekatalog og en rekke støttefunksjoner.

Integrert webportal for Lysmesteren

Løsningen med integrert webportal gir alle medlemsbutikkene tilgang til åpne poster, fakturaarkiv og nøkkeltall for bench marking av sin butikkdrift mot andre kjedemedlemmer. Dette i tillegg til flere nyttige hjelpemidler for markedsarbeidet. Dataflyten mellom forretningssystem, lagersystem og webportal er selvsagt automatisert.

 

Løsningen

  • Bestillingsportal for franchisebutikkene
  • Faktura- og regnskapsportal for butikk
  • Rapporter, print av plakater og strekkoder
  • Integrasjoner med 3.parts logistikklager
  • Prisfiler til butikkdata
  • Integrasjon med forbrukerwebshop

 

Vi benyttet IntegrasjonsPartner helt fra starten i prosjektet vårt, og opplevde dem som en solid sparringspartner som både kunne utfordre våre modeller og se løsninger for fremtidig system. Gjennom hele utviklingsprosessen var de en profesjonell samarbeidspartner som leverte på tid og økonomi. Løsningen fungerte fra dag en!

 

Bente Skalstad, Økonomisjef i Christiania Belysning AS

 

 

 

Om Christiania Belysning

Lysmesteren er Danmarks største og mest seriøse kjede av belysningsbutikker. Kjeden har i over 10 år solgt merkevarer fra blant annet Le Klint og Louis Poulsen, og har per dags dato ca 25 butikker. Ble i 2014 kjøpt av belysningskjeden Christiania Belysning som har 41 butikker i Norge.​

Se hjemmeside ->

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Portrettbilde av Alice Grårud.

Alice

Avdelingsleder, web