Zodiacs nye B2B nettbutikk integrert med Visma Global – har ført til økt salg

Zodiac

Nettbutikken fungerer optimalt etter oppgradering til siste versjon

Helt siden 2010 har Zodiac vært kunde av IntegrasjonsPartner.  Zodiac hadde den gangen behov for B2B nettbutikk integrert med Visma Global. Etter hvert som det ble stilt nye krav fra et marked i endring og kravene fra brukerne ble både nye og flere, måtte IntegrasjonsPartner følge med og videreutvikle sin nettbutikkplattform. Den nye responsive versjonen var klar i 2015. IntegrasjonsPartner formidlet til sine kunder at det ville være nødvendig å oppgradere til ny versjon dersom nettbutikken skulle være tilpasset alle nye krav. Zodiac tok først skrittet etter at deres hjemmesider ble oppgradert i 2018. Da ble det veldig tydelig at også nettbutikken måtte få et ansikts,- og funksjonalitetsløft. Zodiac ønsket en nettbutikk som var mer intuitiv og innbydende for deres forhandlere, og som var responsiv, altså tilpasset alle flater. Tilbakemeldingene etter oppgraderingen er gjennomgående positive. Forhandlerne mener nettbutikken fungerer bra, og det er enkelt å finne frem til det de er på jakt etter. Dette har igjen ført til økt salg over nett for Zodiac.

 

Løsningen

  • B2B nettbutikk integrert med Visma Global.

Vi startet å jobbe med IntegrasjonPartner i 2010, og det var naturlig for oss å fortsette samarbeidet da vi skulle oppgradere vår nettbutikk i 2018. IntegrasjonPartner er profesjonelle, løsningsorienterte og raske. Jeg har flere ganger sendt de email på ettermiddag/kveld, og fått svar selv om dette er utenfor arbeidstid. IntegrasjonsPartner har også kommet med gode ideer til hvordan vi kan forbedre nettbutikken ytterligere.

 

Mette Ramberg, Marked – og regnskapsansvarlig

Om Zodiac

Zodiac er et norskeid selskap som har produsert kommunikasjonsradio for jakt, yrke, – og fritidsbruk siden 1963. Zodiac Norge AS har hovedkontor i Oslo med datterselskap i Sverige og kontor i Belgia. Distributører i Danmark, Island, Finland og Tyskland. Zodiac er kjent for å utvikle og tilpasse produkter etter det klimaet og de forholdene som er i Skandinavia. De utvikler på eget merkevarenavn, Zodiac, samt at de fører andre kjente varemerker som Hytera.Zodiac kunne i 2013 være stolte over å feire 50 år! 

De retter seg mot bygg- og anleggsbransjen, sikkerhet / trygghet, transport og landets jegere. Vil du vite mer Se hjemmeside

 

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Portrettbilde av Alice Grårud.

Alice

Avdelingsleder, web