fbpx

Effektiv ordreflyt i nettsky med eSENTRAL Cloud og Visma.net

Wik & Walsøe

Vi har hatt gleden av å være leverandør av integrasjonsløsninger til Designstudioet Wik & Walsøe AS siden 2014. Det startet med automatisering av ordreflyt mellom Mamut og lagersystemet hos deres logistikkpartner.

Med en fantastisk vekst, hadde selskapet i 2017 behov for å bytte forretningssystem. Fokuset var effektiv ordreflyt i nettsky med Visma.net med vår integrasjonsplattform eSENTRAL CLOUD.

Med Visma ERP i nettskyen ble også integrasjonsløsningen flyttet og leveres nå som en skytjeneste. I forbindelse med systembyttet var det samtidig et ønske om å effektivisere enda mer. Det ble besluttet å etablere ordreintegrasjon mot Kitch’n for å få alle bestillingene automatisk rett inn i Visma.net. Med høyere grad av automatisering er selskapet rustet for ytterligere vekst!

 

Løsningen​

  • Automatisert ordremottak i Visma.net med EDI-ordre fra mer enn 130 Kitch’n-butikker
  • Automatisering av salgsordre og ferdigmelding av ordreplukk med integrasjoner mellom Visma.net og Andersen & Mørck lagerhotell.

 

Når vi valgte Visma.net var det en trygghet og en forutsetning at IntegrasjonsPartner ble med oss til nettskyen. I tillegg til integrasjoner mot vårt lagerhotell, etablerte vi ordreintegrasjon mot Kitch’n rett før høysesong. Det sparte oss for veldig mange timer med ordreregistrering! IntegrasjonsPartner sin kunnskap om Visma.net, og deres raske respons når vi trenger hjelp, har stor verdi for oss!

 

Stine Bustgaard, ERP-ansvarlig Wik & Walsøe AS

 

 

Om Wik & Walsøe AS

Det var en gang to unge, norske designere som lanserte en debut-kolleksjon av vakkert porselen til stor beundring. I dag har designstudioet Wik & Walsøe AS fått en tydelig stemme på den nordiske design-scenen og kan ikke sees utenom når man snakker om skandinavisk design.

Se hjemmeside ->

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Portrettbilde av Alice Grårud.

Alice

Avdelingsleder, web