Effektiv ordreflyt i Visma Business

Dermanor

EDI-løsning for effektiv ordreflyt inn og ut av Visma Business

Da samarbeidet med Dermanor AS, en ledende bedrift innen hudpleie og makeup, startet i 2004, var behovet en EDI-løsningen som effektiviserte ordreflyten inn og ut av ERP-systemet Visma Business. Viktig den gang var å gå fra manuell innlegging av ordre i Visma Business til at ordrene fra kundene ble automatisk opprettet. Siden da har kundeforholdet utviklet seg til flere løsninger, blant annet EDI mot kunder i kosmetikkbransjen.

Kosmetikkbransjen har ikke ett felles bransjeformat, så her leverer vi i henhold til kundenes EDI-krav. I tillegg leverer vi EDI mot KODABAS, hvor det kommer ordre fra KODABAS og rett inn i Dermanors Visma Business. Her er det verdt å nevne at vi også kan levere varekatalog fra ERP-systemet til KODABAS, men det er ikke gjort i denne løsningen.

Fixit er et PoS-system, en kasseløsning i butikk, og her leverer vi en full integrasjon mellom Fixit og Visma Business. Blant annet overføres produkter, priser og saldo fra Visma Business til Fixit og tilbake overføres ordre automatisk. Siste integrasjonsløsningen er integrasjon mellom Visma Business, netthandelsplattformen Adobe Commerce og Akeneo PIM.

Netthandelsløsningen er for Dermanor i Norge og Sverige. Adobe Commerce er en plattform basert på Magento. Her overføres kunder, lagersaldo og pakkseddel fra Visma Business til Adobe Commerce og fra Adobe Commerce til Visma Business går det ordre. I PIM-integrasjonen overføres blant annet produkter til ERP-systemet og kundespesifikke priser. Sentralt i denne integrasjons- og EDI-løsningen er integrasjonsplattformen eSENTRAL.

Resultatene har vært veldig positive og satt Dermanor i en styrket posisjon mot store konkurrenter med presis varelevering og store besparelser i tidsbruk i ordrebehandlingen.

 

Løsningen

  • EDI mot Vita, Kicks, Åhlens og Axstores
  • Integrasjon mellom Visma Business og Kodabas, kosmetikkportalen
  • Integrasjon mellom Visma Business og Fixit
  • Integrasjon mellom Visma Business, Magento og Akeneo PIM (Norge og Dermarome AB)

 

I forbindelse med siste integrasjonsjobben vi utførte for Dermanor så har daglig leder Reidun Wang uttalt følgende:

«IntegrasjonsPartner har vært en profesjonell og service-minded leverandør og en pådriver i vårt B2B-prosjekt!»

Reidun Wang, Daglig leder, Dermanor AS

 

Om Dermanor AS

Dermanor har over 30 års bransjeerfaring og har i dag ca. 30 ansatte. Dermanor er et privat eiet selskap med solid økonomi og omsetningen i overkant av 100 millioner kroner.

 

Dermanor Norge er en del av Dermanordic, som er et ledende konsern innen det profesjonelle markedet med hovedkontor liggende på Billingstad utenfor Oslo. Konsernet ble etablert i 1987 og er i dag markedsledende innen profesjonell hudpleie og make up. Vi distribuerer våre merkevarer til Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Konsernet omsetter for ca. 340 millioner kroner og har ca. 125 ansatte. Vi har kontorer i Oslo og Stockholm (for Sverige, Danmark og Finland) og et topp moderne logistikksenter, på over 3000 kvm, som ligger utenfor Stockholm.

 

Se hjemmeside

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Portrettbilde av Henning André Hansen.

Henning

Key Account Manager