fbpx

EHF-faktura med vedlegg fra Axapta

Elektro AS

Elektro-gruppen trengte en robust og god løsning for å håndtere EHF-faktura mot sine kunder.

For å imøtekomme kundenes ulike og stadig endrede krav, var det avgjørende å finne en partner med bred og solid erfaring.
– Både med integrasjonsløsninger mot Microsoft Dynamics AX og med kunnskap og fokus på EHF- formatene til EHF-faktura.

 

EHF-faktura er det nærmeste man kommer et standardisert fakturaformat i Norge. EHF-faktura benyttes av mange tusen norske virksomheter og utveksles via såkalte “aksesspunkt”. EHF-formatet benyttes av svært mange bedrifter, kommunale og statlige virksomheter og er også tatt i bruk i forbindelse med bankenes eFaktura til privat, eFaktura B2C.

Løsningen​

  • eSENTRAL Multiklient for 17 selskaper
  • Integrasjon med MS Dynamics AX (Axapta)
  • EHF-fakturamodul med vedleggskonvertering
  • Logg, backup

 

Vi er meget fornøyd med løsningen. Når vi har 17 datterselskaper med ulike typer kunder og krav til fakturaene, var det viktig for oss å finne en spesialist på dette. Prosjektet ble profesjonelt gjennomført og overlevert etter avtalt tid og pris. Løsningen er tett integrert med vår AX løsning. Med eSENTRAL får vi full kontroll med filflyten og alle kvitteringer på filforsendelser er integrert med AX.

 

Frode Enoksen, Økonomidirektør i Elektro AS

 

Om Elektro AS

En av landets største privateide tekniske entreprenører. Over 500 medarbeidere innen alle fagområder i elektro- og VVS-faget. Konsernet består av 17 datterselselskaper. Etablert i 1946. Omsetning > 700 mill NOK.

Se hjemmeside ->

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Portrettbilde av Henning André Hansen.

Henning

Key Account Manager