fbpx

Eiendomsforvalterens våte drøm

Fazile

Fazile er systemet som gir eiendomsforvaltere full oversikt over sin eiendomsportefølje. Via Fazile kan eiendomsforvalterne organisere og fakturere sine leietagere for ulike tjenester relatert til eiendommene sine. Systemet i seg selv gir mange fordeler, men det er først med eSENTRAL fra IntegrasjonsPartner man virkelig kan se effektiviteten og verdiskapingen blomstre.

Anders Pedersen, konsulent i IntegrasjonsPartner, har hatt hovedansvaret for implementering, oppsett og testing av eSENTRAL mellom Fazile og eiendomsforvalternes ERP-systemer.

Samarbeidet med Fazile, har vært meget bra gjennom hele prosessen. Vi har slått sammen ekspertisen de har fra eiendomsbransjen med vår ekspertise om EDI og ERP-systemer, og laget en løsning som nå er integrert mot syv forskjellige ERP-systemer. Det har også vært et viktig element for Fazile at onboarding av nye eiendomsselskaper går raskt, uavhengig av hvilket ERP-system eiendomsforvalterene benytter. Gjennom tett samarbeid og god dialog har vi kommet frem til en løsning som gir eiendomsbransjen mulighet til å være så effektiv som overhodet mulig. Det bør også nevnes at folkene i Fazile er svært kunnskapsrike og ikke minst veldig hyggelige å samarbeide med.

For Fazile sin del har samarbeidet med IntegrasjonsPartner ført til mer enn ønskede resultater.

— Vi var ute etter et system, som fra Fazile, kunne overføre fakturagrunnlagene på en effektiv og sikker måte til våre kunder, slik at våre kunder på sin side kunne fakturere sine leietakere så effektivt som mulig. Dette opplevde vi som utfordrende med alle de ulike økonomisystemene som våre kunder benytter. Visma Business, Visma.net Tripletex, 24SevenOffice, PowerOffice, Microsoft Dynamics 365 Business Central og Microsoft Dynamics For Finance & Operations for å nevne noen. Integrasjoner er komplekst og tidkrevende. Noen vil at det skal automatisk opprettes en ordre, mens andre ønsker at det opprettes en faktura. Med IntegrasjonsPartner og eSENTRAL Cloud har vi fått en fleksibel løsning som understøtter våre prosesser. Stabil, pålitelig og effektiv — en virkelig tidssparer som gjør at vi kan bruke tid på utvikling av vår egen programvareløsning og annen verdiskaping. I tillegg har samarbeidet med Anders og resten av gruppa hos IntegrasjonsPartner fungert strålende. Håndteringen av forespørsler og justeringer skjer raskt og problemfritt, sier en fornøyd Lars Olav Gaden i Fazile.

Fullt innsyn i Portalen!

IntegrasjonsPartner hjelper kundene å jobbe smartere og redusere kostnader med bruk av skytjenester. Vår egenutviklede Portal er en del av dette tjenestetilbudet. Her får man en oversikt over integrasjoner, utvekslingspartnerne og jobbene som håndteres av eSENTRAL Cloud. Tjenesten er i stadig utvikling, men inneholder i dag viktige og gjennomprøvde funksjoner og fungerer også som et analyse- og prosesstyringsverktøy som gir Fazile innsyn i alle kundeintegrasjoner.

At IntegrasjonsPartner kunne levere en fleksibel, sikker og stabil skybasert integrasjonsløsning, og hvor leveranser kan gjøres i raskt tempo, var avgjørende for valget av samarbeidspartner, forteller Lars Olav Gaden. Vi ser tydelig besparelsene, samtidig som vi allikevel får tilgang til avansert overvåking og varslinger.

Å satse fremover med smarte digitale skyløsninger er en investering. Fazile, er bare en av flere samarbeidspartnere som opplever en ny effektiv hverdag etter å ha inngått samarbeid med IntegrasjonsPartner. Derfor er vi trygge på vår påstand om at våre løsninger fører til tid spart, penger tjent.

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Portrettbilde av Jon Kalnes.

Jon

Salgssjef