eSHOP B2B integrert med Spektra MPS

Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS

Tiden var inne for å oppgradere netthandelsløsningen!

Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS (heretter GU) etablerte netthandel for 13 år siden. De kjente på at løsningen var moden for utskiftning, for det har skjedd mye fra 2008 til 2021. GU hadde nettsider levert på siden av nettbutikken, og disse ble i 2019 oppgradert til ny plattform. Nettsidene ble mer fleksible, moderne og fikk flere funksjoner. Det ble derfor nødvendig å vurdere andre løsninger for selve nettbutikken også, og på bakgrunn av dette tok GU kontakt med IntegrasjonsPartner.

 

Løsningen

  • eSHOP integrert med Spektra MPS via eSENTRAL

 

Vi har spurt GU om hvilke kriterier de hadde for valg av ny nettbutikkleverandør, hvorfor de til slutt endte opp med å gå veien videre med oss, og hvordan GU synes samarbeidet har vært så langt. Her er hva økonomisjef Gunvald Berget meldte tilbake til oss.

 

 

«Vår tidligere netthandelsløsning var godt integrert med vårt MPS-system, Spektra. Ved valg av ny netthandelsløsning satte vi derfor ytterligere krav til integrasjon mot forannevnte system. Vi gjorde en kartlegging i markedet og fant IntegrasjonsPartner som både hadde god kunnskap om Spektra-integrasjon og netthandel B2B.

 

IPB løste implementering og leveransen av ny netthandelsløsning på en meget tilfredsstillende måte, dette med en omfattende integrasjon via eSENTRAL mot Spektra MPS.»

 

Gunvald Berget, Økonomisjef i Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS

 

 

Kunden forteller videre at ny nettbutikk var uunngåelig, og at det ville være en lønnsom investering.

 «Den nye netthandelen har effektivisert vår håndtering av bl.a. nye netthandelskunder. Videre har vi fått implementert flere nye funksjoner ved kundens registrering av ordre. I tillegg er eSHOP godt integrert med vår hjemmeside, noe som igjen gjør at vi slipper å vedlikeholde data flere steder. Eksempelvis hentes spesifikasjoner om produktene derfra.

Våre kunder opplever nok den nye netthandelen som meget brukervennlig.

 

IntegrasjonsPartner stilte med et team hvor deltakerne hadde ansvaret for ulike deler av løsningen, noe som ga god parallell fremdrift i prosjektet. Videre var det en god og løsningsorientert kommunikasjon mellom prosjektleder i IntegrasjonsPartner og GU, og mellom øvrige prosjektdeltakere på begge sider.

 

Portrettbilde av Gunvald Berget.

 

Vi ser fortsatt ytterligere muligheter for utvidet funksjonaliteten i nettbutikken, og i tillegg til dette ser vi også for oss å kunne ta i bruk eSENTRAL til å løse ytterligere integrasjoner for oss. Vi ønsker blant annet å se på EDI-løsning mot flere av våre største kunder. Der blir det aktuelt å se på innkjøpsordre fra kunde direkte inn til salgsordre i Spektra, og bekreftelse og andre meldinger tilbake fra Spektra til kunde.

 

Vi mener å ha valgt en fremtidsrettet netthandelsløsning fra en foroverlent leverandør.»

 

 

 

Gunvald Berget, Økonomisjef i Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS

 

Gudbrandsdalens Uldvarefabrik as | LinkedIn

 

Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS er en prisvinnende og innovativ tekstilprodusent som spesialiserer seg på ullstoffer. Med hele produksjonsprosessen under samme tak, fra råmateriale til ferdigstilt produkt, kan de garantere fleksibilitet og overlegen kvalitet.

Les mer på deres hjemmeside.

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Portrettbilde av Alice Grårud.

Alice

Avdelingsleder, web