fbpx

Integrert nettportal

Batteriretur AS

Automatiseringen førte til økt effektivitet

Da Batteriretur trengte ny hjemmeside kom også behovet for ny integrert nettportal som skulle automatisere og effektivisere prosessen for all retur av elbilbatterier. Vår samarbeidspartner The Pitch lagde hjemmesidene, og satt kundene i kontakt med IntegrasjonsPartner i grevens tid. Behovet for effektive rutiner og statistikk på innmeldinger av elbilbatterier var høyst nødvendig da etterspørselen «eksploderte» under utarbeidelsen av portalen i 2018. Siden da har innmeldinger av elbilbatterier mangedoblet seg, og bedriften er i dag helt avhengig av et system som fungerer optimalt.

 

Løsningen

  • Automatisert nettportal for innmelding av elbilbatterier for bilforhandlere, bilopphuggere og bilimportører.
  • Ordreintegrasjon fra portalen til Visma Global for fakturering av oppdragene.

 

 

Om løsning​

» Vi hadde ikke klart å gjøre det arbeidet vi gjør uten portalen. Med en så kraftig økning av returer så har den blitt vårt beste redskap»

Per Magnus Karlsson, KAM, Batteriretur Fredrikstad 

 

Om IntegrasjonsPartner​

» IntegrasjonsPartner er samarbeidsvillige og fortsetter å levere etter våre krav og ønsker, noe som gir oss mulighet til stadig å kunne forbedre vår portal slik at den oppfyller nye behov ettersom de oppstår. Dette gjør at vi følger med våre kunders ønsker og kan levere en best mulig tjeneste. Vi opplever at våre kunder er positive til portalen og særlig da de etter konkrete tilbakemeldinger til oss får oppleve at portalen forbedres til å tilfredsstille deres ønsker»

Betina Albertsen, Kontorleder/Backoffice Batteriretur avd. Sandefjord

 

 

Om Batteriretur

Batteriretur er organisert for å oppfylle kravene til kasserte batterier i avfallsforskriften, og fra etablering senhøsten 1993 er oppdraget oppfylt, år etter år.

Se hjemmeside

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Portrettbilde av Alice Grårud.

Alice

Avdelingsleder, web