Integrasjon med Evatic

Nerliens Meszansky

IntegrasjonsPartner har vært partner med Asolvi siden 2020 og tilbyr integrasjoner mellom Evatic og kunders ERP-systemer. I standard oppsett overføres grunndata sømløst fra ERP-systemet til Evatic og ordrer blir overført fra Evatic til ERP-systemet. Dette reduserer antall punchefeil og sparer kunder mye tid og penger. Løsningen leveres med overvåking og avviksvarsling og kan leveres lokalt installert og som en skytjeneste.

 

Integrasjon mellom Evatic og ERP-systemem. Grafisk modell.

 

Den første integrasjonsløsningen Nerliens Meszansky hadde var filbasert og langsom. Den var dessuten lite sikker med tanke på at feil gjerne ikke ble oppdaget før det hadde gått flere dager. Dette hadde ofte konsekvenser for serviceingeniørene, som ikke fikk fullført serviceoppdrag pga. manglende overføring av deler til eget lager.

Nerliens Meszansky så etter en leverandør som kunne tilby en løsning som var både raskere og sikrere. Dette fordi selve løsningen fra Evatic hadde utviklet seg siden de først tok den i bruk, men også fordi hver enkelt oppgave kan tidsstyres og kjøres parallelt.

«Den nye integrasjonen er løst på en god måte», forteller Arne Kampesæter, servicesjef hos Nerliens Meszansky.

Prosjektet ble løst innenfor den tidsfristen vi hadde satt på forhånd, til tross for noen utfordringer som kom til fra vår side underveis. All kommunikasjon foregikk på Teams og konsulenten som hadde oppdraget var tilgjengelig stort sett når som helst. Det var en del prøving og testing, og endringer som oppstod underveis ble raskt og godt ivaretatt.

 

Hovedårsaken til bytte av integrasjon var ikke økonomien, men av sikkerhetsmessige grunner og tryggheten om at Evatic og Visma snakker sammen uten avbrudd eller feil. Om feil blir oppdaget får jeg varsel fra eSENTRAL på e-post umiddelbart og tiltak kan iverksettes. Dette sparer oss naturligvis for frustrasjon og økt tidsforbruk, og til syvende og sist kroner og øre. 

Arne Kampesæter

 

«Det har vært en veldig positiv opplevelse å jobbe med IntegrasjonsPartner. Jeg har hele veien følt at jeg blir lyttet til. Om det har vært behov for å involvere kollegaer med bedre kunnskaper om for eksempel Visma har konsulenten tatt hånd om dette.

Integrasjon og utveksling av data mellom ulik systemer er økende og dere leverer en løsning som er både oversiktlig, trygg og fleksibel. Jeg ser for meg flere prosjekter hvor IntegrasjonsPartner involveres i fremtiden, både internt i vår bedrift og ute hos kunder», avslutter Arne Kampsæter.

 

Om Nerliens Meszansky AS

Nerliens Meszansky AS er norskeid, og en ledende leverandør avNerliens Meszansky logo. kvalitetsprodukter og servicetekniske tjenester til laboratorier innen helsevesen, industri og forskning. Selskapet representerer internasjonalt anerkjente produsenter som er helt i front innen sine områder. Hovedkontor ligger i Oslo, og i tillegg har selskapet salg i Sverige og Danmark via sitt svenske datterselskap, Nordic BioLabs AB. Nerliens Meszansky AS er inne i en spennende og interessant utviklingsfase med klare ambisjoner for årene fremover.

Gå til hjemmeside. 

Om samarbeidet med Asolvi og IntegrasjonsPartner

Integrasjonen mellom Evatic og Visma Business for Nerliens er levert av IntegrasjonsPartner, en av Asolvis prefererte partnere for integrasjoner med Evatic. De har vært en viktig partner i vårt partnerprogram siden tidlig 2020 og tilbyr integrasjoner mellom Evatic og ERP-systemer med hovedfokus på Visma-produkter. De har erstattet mange eksisterende integrasjoner for Evatic med topp moderne teknologi. Integrasjonen fungerer sømløst med overføring av data mellom Evatic og ERP-systemet og sparer tid ved kutt av manuell jobb. Det sparer kundene både tid og penger. Løsningen fra IntegrasjonsPartner gir overvåkning og avviksvarsling og kan leveres lokalt og i skyen.

Bjørn Inge Gresseth, Team Manager Evatic

Evatic by Asolvi logo.

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Portrettbilde av Jon Kalnes.

Jon

Salgssjef