fbpx

Nettbutikk integrert med Visma.net ERP

Den Gyldne Bønne

Da Den Gyldne Bønne AS byttet økonomisystem hadde de også behov for ny nettbutikk integrert med Visma.net ERP

Ny nettbutikk skulle håndtere både bedrifts- og privatmarkedet og være integrert med Visma.net ERP. Ønsket var å vedlikeholde masterdata i ERP-systemet og få alle netthandelsordrene til å flyte automatisk fra nettbutikken til ERP uten manuell registrering. Det var også viktig at man kunne starte med «need to have» funksjonalitet for å sikre en rask og rimelig implementering. Samtidig var man avhengige av en løsning med gode utviklings- og utvidelsesmuligheter for å kunne tilpasse seg til fremtidige behov og en økt satsing på netthandel.

I samarbeid med Visma-forhandler ECIT Capstone Hønefoss valgte man eSHOP fra IntegrasjonsPartner, integrert med Visma.net ERP gjennom skytjenesten eSENTRAL CLOUD. Med dette har Den Gyldne Bønne valgt en fremtidsrettet, integrert og fleksibel løsning hvor både ERP, integrasjonstjenesten og nettbutikken er 100 % skybasert.

 

Løsningen:

    • Webshop B2B og B2C for å betjene både bedrifts- og privatmarkedet
    • Integrert med Visma.net ERP
    • En standardisert løsning med store videreutviklingsmuligheter

 

Vi har kun positive erfaringer i samarbeidet med IntegrasjonsPartner. Allerede fra første kontakt forsto vi at vi hadde å gjøre med en profesjonell leverandør som visste hva de snakket om. Tilpasninger og endringer/rettelser har også blitt utført raskt og effektivt etter at butikken kom på lufta.

Bernard Lindvik, Økonomiansvarlig i DGB

 

Om Den Gyldne Bønne

Den Gyldne Bønne logo.

Våren 1996 åpnet Den Gyldne Bønne AS dørene i Thorvald Meyersgate på Grünerløkka. I nærmere seks år ble det servert og solgt kaffe og te til både lokalbefolkning og tilreisende. På det meste ble det servert 15.000 kaffekopper hver måned! Men med en ikke fornybar leieavtale ble de i 2001 tvunget til å tenke på andre muligheter i kaffebransjen. 

De kjøpte en liten kaffebrenner, leide et beskjedent industrilokale og etter ett års tid var både maskin og lokaler for små. Den Gyldne Bønne AS holder i dag til på Vøyenenga i Bærum i store fine lokaler. Her satser de på kvalitetskaffe som dekker den øverste halvdelen av kvalitetspyramiden. De er til og med Lifetime Pioneer Member i organisasjonen Cup of Excellence!

Gå til hjemmeside 

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Portrettbilde av Alice Grårud.

Alice

Avdelingsleder, web