fbpx

Rask og effektiv EDI mot sportsbransjen

Brand Assist

EDI som matcher merkevaren

Brand Assist er et selskap som utvikler, markedsfører og selger merkevaren Northug. Selskapet eies av Jon Inge Gullikstad, Frank Solli og Petter Northug. Selskapets eiere har lang erfaring med utvikling av konsepter og merkevarer innenfor sportsbransjen.

Petter Northug er kjent for sin raske og effektive stil, og ikke minst for sitt taktomslag og sine lynraske avslutningsegenskaper. For å få til et mest mulig raskt og effektivt salg av tøy og utstyr fra Northug til kjedene Coop, Intersport, Sport 1 og XXL, benytter Brand Assist eSENTRAL Cloud fra IntegrasjonsPartner.

Brand Assist mottar ordre fra sine kunder via Btwentyfour (B24) som EDI-melding, og det er eSENTRAL Cloud som henter ordrene hos Btwentyfour (B24), konverterer og oppretter automatisk disse ordrene i Visma.net. Brand Assist kontrollerer ordrene i Visma.net og oppdaterer status i Visma.net. Når ordrene er verifisert, mottar eSENTRAL Cloud en webhook fra Visma.net, et signal til eSENTRAL Cloud om å hente ordrebekreftelser, konvertere og sende disse tilbake til kundene via B24 som EDI-melding. Når varene er sendt til kundenes lager/butikker, vil eSENTRAL Cloud hente fakturagrunnlaget i Visma.net, konvertere og sende fakturaene som EDI-meldinger til kundene via B24. Avtalt EDI-format som benyttes på ordre, ordrebekreftelse og faktura er SPORTA-formatet.  SPORTA-formatet er et mye benyttet EDI-format for EDI i sportsbransjen i Norge.

 

Portal med stayer-evne

Stayer-evne over lengre løp er jo også noe som kjennetegnet Petter Northug. Han vant, som alle vet, både VM- og OL-gull på 50 km. Like viktig som å ha raske og effektive løsninger er derfor tilgjengelighet og stabilitet over tid, og mulighet for overvåking og innsyn. Brand Assist benytter derfor Portalen i eSENTRAL Cloud til å følge med på og sikre at alle EDI-meldinger blir korrekt mottatt og sendt.

Brand Assist og IntegrasjonsPartner har samarbeidet siden 2019. Brand Assist er meget godt fornøyd med løsningen som effektiviserer hverdagen og sparer Brand Assist mye tid. En automatisk løsning som dette kontra en manuell løsning hvor ordrene tastes inn, reduserer også antallet feilsendinger til et minimum.

Les mer om Brand Assist på deres hjemmesider.

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Portrettbilde av Jon Kalnes.

Jon

Salgssjef