fbpx

Skreddersydd salgsstøtte- og rapporteringsverktøy på web

Konsum Gruppen Norge

Da vi begynte å jobbe med Konsum Gruppen ble alle salgsrapporter registrert og fulgt opp manuelt. Salgstall og oppfølging av lojalitetsprogram ble vedlikeholdt og fulgt opp i Excel.

I løpet av fire år har vi skreddersydd salgsstøtte- og rapporteringsverktøy på web med å automatisere en rekke rutiner og den administrative bemanningen er derfor redusert. Samtidig har Konsum Gruppen doblet omsetningen og er rustet for ytterligere vekst med mye bedre kontroll.

 

Løsningen

  • Webportal for ansatte, kunder og partnere
  • Medlemsdatabase
  • Salgsoppfølgingsverktøy
  • Rapporteringsverktøy
  • Priskalkulator for selger og partner
  • Din side for medlemmer

 

 

IntegrasjonsPartners medarbeidere er til stede! De tar oss på alvor og har en helt spesiell vilje og evne til å lytte og forstå våre behov. De er meget løsningsorienterte og leverer alltid til avtalt tid! Webløsningen fra IntegrasjonsPartner har stor verdi for Konsum Gruppen. Både våre ansatte, våre kunder og vår hovedsamarbeidspartner har gjennom systemet, tilgang til viktige arbeidsverktøy og sentral informasjon i sitt daglige arbeid. ALLE parter har fått EN ENKLERE HVERDAG!

 

Arild Larsen, daglig leder i Konsum Gruppen Norge AS

 

Om Konsum Gruppen

Konsum Gruppen Norge AS er en av de ledende innkjøpskjedene til det norske storhusholdnings- og servicemarkedet, samt en sterk pådriver for kjedestyrt innkjøp. Selskapet er landsdekkende med 14 regionssjefer som dekker alle landets fylker. Forventet omsetning i 2017 på 225 mill.

Se hjemmeside

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Portrettbilde av Morten Pettersen.

Morten

Daglig leder