fbpx

Automatisk lagerlogistikk med Visma.net ERP og eSENTRAL Cloud

Timik Medical

Med administrasjon og lokale varelagre spredt over landegrensene, samt ett felles 3.parts lagerhotell, var Timik Medical avhengig av fleksible IT-løsninger som forenkler finans- og logistikkfunksjonen i bedriften. Automatisert lagerlogistikk med Visma.net ERP var viktige krav til en ny løsning.

Valget falt på lagerlogistikk Visma.net ERP levert av Office Center og eSENTRAL Cloud fra IntegrasjonsPartner. eSENTRAL Cloud automatiserer all flyt av salg, innkjøp og fakturering mellom klientene Visma.net ERP. I tillegg håndterer den skybaserte integrasjonsmotoren alle prosesser knyttet til vareleveranser, innkjøp og varemottak mot 3.parts lagerlogistikk og automatisert fakturering mot kundene.

 

Løsningen

  • Integrasjonsløsninger for Visma.net i nettskyen
  • Automatisering av salgsordre og fakturering
  • Automatisering av innkjøp og varemottak
  • Kontroller, validering og avviksvarsling
  • Automatisert ordreflyt mot 3.parts lagerhotell
  • Automatisert varemottak

Salgsordre og innkjøp registreres kun én gang. Deretter håndterer IntegrasjonsPartners løsning det aller meste av logistikken og faktureringen i Visma.net – helt automatisk! Automatiseringen av de interne prosessene har gjort oss mer effektive. Vi er nå rigget for større volumer, uten at vi må øke antall ansatte i administrasjonen.

 

Jan Johannsen, Økonomi- og administrasjonsdirektør i Timik Medical

 

Om Timik Medical

Timik Medical er et nordisk medisinteknisk selskap med lokasjoner i Sverige, Finland, Danmark og Norge. Selskapet har et sterkt renommé som leverandør av medisinteknisk utstyr innenfor diagnostikk, idrettsmedisin og rehabilitering til offentlig og privat næringsliv.

Se hjemmeside ->

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Portrettbilde av Henning André Hansen.

Henning

Key Account Manager