fbpx

Effektiv lager- og distribusjonsstyring integrert med Visma

Haucon

Det var Haucon som først utfordret oss til å utvikle bizClick logistics. Med moderne mobilteknologi, et godt styringsverktøy for lagersjefen og fleksibel integrasjon effektiviserer vi hverdagen på lageret.

 

bizClick logistics er WMS på en ny måte og tilbyr mer effektiv og integrert lagerstyring med Visma business Vi utnytter det beste i forretningssystemets logistikkmodul og kobler til bizClick som digitaliserer både plukk og pakk, varemottak og lagertelling. Løsningen har også en modul for distribusjons- og kontrollrutiner, signatur og GPS-tracking. Nå følger vi varene hele veien ut på byggeplass!

integrert lagerlogistikk med Visma business

Løsningen

  • En avansert planlegger for lagersjefen
  • App’er for lageroperatørene og sjåfåførene
  • Integrasjoner med Visma Business
  • Plukk & pakk, varemottak, lagertelling​​
  • Elektroniske lastelister, sporing og elektronisk signatur på byggeplass

Løsningen har blitt akkurat så god som vi håpet – pluss litt til. Vårt vareutvalg og våre kunder krever en særdeles høy grad av presisjon på alle leveringer. Avvik kan få alvorlige konsekvenser. Vi gikk til IntegrasjonsPartner fordi vi gjennom mange års samarbeid var overbevist om at de tok utfordringen med å lage en løsning som vi ikke klarte å finne i markedet. Løsningen gjør at vi kan ta videre vekst på en effektiv og kontrollert måte.

Jon Berle, Daglig leder i Haucon i Norge AS


Om Haucon Norge As

HauCon-gruppen er Skandinavias ledende leverandør av spesialprodukter til betongentreprenørene. Ca. 50 ansatte i Norge fordelt på flere selskaper. Omsetning i Norge: Ca 300 millioner NOK.

​Se hjemmeside ->

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Portrettbilde av Henning André Hansen.

Henning

Key Account Manager