fbpx

Mer nøyaktighet, oversikt og tid spart med bizClick logistics

Run

Run og IntegrasjonsPartner begynte samarbeidet i 2017 og IntegrasjonsPartner bistår Run i hovedsak med 2 tjenester:

Det ene er EDI hvor integrasjonsplattformen eSENTRAL utveksler EDI-meldinger med Runs kunder i sportsbransjen via Btwentyfour.

Det andre er bruk av bizClick logistics for mer effektiv lager- og logistikkhåndtering. Run har nå 2 lager på Hamar og har i tillegg et tredjepartslager i Sverige hvor bizClick logistics benyttes. eSENTRAL er viktig også i denne løsningen med tanke på automatisering av oppgaver og integrasjon mot Visma Global.

 

Plukket manuelt etter papirlister

På spørsmål om behovet kunden hadde før de gikk inn i et samarbeid med oss, svarer Cheif Administrator, Cecilie, «vi drev på gamlemåten og plukket manuelt etter papirlister. Vi hadde behov for mer nøyaktighet og å få effektivisert hele prosessen. I tillegg har vi et 3. partslager i Sverige som det var nødvendig å finne en god løsning på ift. kommunikasjon mellom vårt og deres system. IntegrasjonsPartner ble valg på bakgrunn av anbefaling fra annen IT-leverandør.»

«Vi er godt fornøyde! Vi har underveis støtt på behov for egne tilpassede løsninger og da har IntegrasjonsPartners utviklere hjulpet oss med dette. Det meste kan løses!

 

Å få på plass en elektronisk løsning som bizClick har redusert avvik på lageret, forenklet og effektivisert hele prosessen fra ordren sendes over til lageret, plukkes og til slutt er klargjort for fakturering. Kort oppsummert gir bizClick oss mer nøyaktighet, oversikt og sparer oss for tid.»

 

Cecilie Stien, Cheif Administrator Run AS

 

Løsningen:

  • EDI med integrasjonsplatformen eSENTRAL.
  • Lager- og logistikkhåndtering med bizClick logistics.

 

Om Run

Run er distributør av det franske joggeskomerket Hoka i Norge, Sverige og Island, og har i de senere år opplevd en eventyrlig vekst. Hoka-skoene har blitt svært populære både blant idrettsutøvere og oss andre som bare trimmer. I tillegg selger også Run ernæringsdrikken Maurten. Selskapet ble etablert i 2013 og holder til på Hamar.

 

Mer informasjon se Run.no

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Portrettbilde av Jon Kalnes.

Jon

Salgssjef