2020 – da er vi i gang!

Etter en etterlengtet pustepause i julen, er hverdagen i full gang igjen hos IntegrasjonsPartner. Konsulentene er godt i gang med sine prosjekter og utviklerne jobber iherdig for at vi skal kunne tilby tidsriktige og nyttige verktøy til våre kunder.

På salgskontoret feires allerede de første 2020-avtalene! Vi er heldige som kan jobbe med hele Norge og våre naboland som nedslagsfelt, men akkurat i dag feirer vi to Fredrikstad-avtaler. Det synes vi er stor stas!

Fasvo AS – EHF-løsninger mot Fredrikstad kommune

FASVO AS er en godt etablert bedrift som driver etter retningslinjer og kravspesifikasjon fra NAV i tiltaket VTA som retter seg mot personer med en uførepensjon. De tilbyr varig tilrettelagt arbeid for personer som vil og kan delta i arbeidslivet, men som for ulike grunner ikke klarer å nyttiggjøre seg av det ordinære jobbmarkedet. FASVO har flere avdelinger, og er av Østfold Fylkeskommune godkjent som læringsbedrift i flere fag. Derfor kan ungdom med tilrettelagt undervisning, fullføre sin fagutdannelse der.

I 2019 hjalp vi FASVO med EHF varekatalog til Fredrikstad kommune. Nå har vi fått oppdraget med å digitalisere handelsprosessen med kommunen ytterligere, med både EHF ordre og EHF ordrebekreftelse.

Mer om FASVO, se www.fasvo.no

Stene Stål Produkter AS – Netthandel B2B

Stene Stål Produkter AS er den eneste grossisten i Norge som kun jobber med stål til bygg, og har sannsynligvis landets beste utvalget av hulprofiler og bjelker. Selskapet er opptatt av å utvikle seg slik at de kan være den mest ettertraktede leverandøren i sitt marked.
Vi i IntegrasjonsPartner deler denne visjonen, og det er derfor ekstra gøy å få være leverandør når de skal etablere nettbutikk for bedriftskunder.

Mer om Stene Stål Produkter, se www.stenestaalprodukter.no

Takk for tilliten og samarbeidet

Vi er heldige som har mange gode samarbeidspartnere i vårt langstrakte land. En av dem er The Pitch Reklamebyrå som også holder hus i Fredrikstad. De har levert dagens hjemmesider både til FASVO AS og til Stene Stål Produkter AS.
Vi takker derfor de to lokale kundene for tilliten og The Pitch for de gode anbefalinger! Vi ser frem til videre samarbeid.

Mer om The Pitch, se www.thepitch.no

Da er det er bare å brette opp skjorteermene…

Som vår daglige leder skrev i sin julehilsen i desember, så har vi et spennende år bak oss. Det er ingenting som tyder på at 2020 blir mindre fartsfylt.
Vi gleder oss til fortsettelsen og ønsker eksisterende og nye kunder et innholdsrikt og automatisert nytt år sammen med oss!