bizClick logistics + Visma.net = effektiv logistikk i skyen!

IntegrasjonsPartner BITS har jobbet med Visma-integrasjon, EDI og automatisering siden 1997. Vi har lenge vært sertifisert 3.partsleverandør på Visma Business og Visma Global. Nå er vi også sertifisert på Visma.net med bizClick logistics. Vi har mer enn 20 års erfaring og funksjonalitet knyttet til «on-premise» ERP-integrasjon. Vi har også flere års erfaring med hybrid, webtjenester og mobilteknologi. All denne kunnskapen har vi med oss når vi nå løfter eSENTRAL fra On premise til CLOUD.

Morten Pettersen er vår daglige leder.

Morten har lang fartstid fra logistikkbransjen, deretter noen år fra hosting og telecom og har nå ledet IntegrasjonsPartner i ca 10 år. Sammen med drøyt 20 dyktige medarbeidere er han godt i gang med det store løftet som nå gjøres på vår produktportefølje. Medarbeidere innenfor områdene salg og salgsstøtte, systemutviklere, ERP- og integrasjons-konsulenter, fagkonsulenter innen EDI, logistikk og netthandel.

«Med all vår erfaring og med beina godt plantet på jorda, vet vi at vi har et godt grunnlag til å lage nyskapende og gode løsninger også i skyen»

Morten daglig leder

«Vi har over lang tid levert gode jordbaserte løsninger for stadig større selskaper. Med all vår erfaring og med beina godt plantet på jorda, vet vi at vi har et godt grunnlag til å lage nyskapende og gode løsninger også i skyen» sier Morten. «Planene har ligget på tegnebrettet en stund. Mot slutten av 2016 satte vi igang utviklingen av IntegrasjonsPartner CLOUD for fullt. Det har vært mye jobb gjennom 2017 og 2018, men det har også gitt tydelige resultater underveis. Vi har allerede en solid tjenesteportefølje rundt Visma.net og har hjulpet kunder på mange områder.»

For porteføljen er stor!

Kanskje større enn de fleste er klar over. «Allerede i 2017 leverte vi en omfattende integrasjonsløsning for Visma.net. Med eSENTRAL Cloud automatiserte vi ordreflyt mellom flere selskaper som alle kjører Visma.net. I tillegg er salgs- og innkjøpsordreflyt mot 3.parts logistikklager automatisert med eSENTRAL-integrasjoner.

– Vår mobile selgerløsning, bizClick mobile sales, er lansert for Visma.net i løpet av 2018. Mobile sales er en native app for iOS og Android. Integrert med Visma.net har selgerne oppdatere data fra ERP på mobilen og kan effektivt registrere ordre og sende rett inn i ordresystemet uansett hvor de befinner seg. Vi fikk vår første netthandelskunde med Visma.net ERP opp på lufta før sommeren 2018. Så da var enda en byggekloss på plass i vår Visma.net-portefølje.

– At vi skulle levere EDI-løsninger for Visma.net var det aldri tvil om! Hele «On Premise pakka» vi har utviklet på hele 2000-tallet har vi selvsagt tatt med oss til skyen og tilbyr alle typer EDI-bransjeløsninger for Visma.net – akkurat som for Visma Business og Visma Global.

– De siste årene har vi gjort en helt ny satsing på warehouse management i IntegrasjonsPartner! Med mobilteknologi og ERP-integrasjon som sentrale elementer har bizClick logistics blitt et avansert lagersystem. Et verktøy som hjelper deg å effektivisere plukk, pakk, lagertelling samt med egentransport. Denne løsningen er også nå tilgjengelig som «add-on» til Visma.net. Med ERP-systemet, integrasjonsløsningen i skyen og lagersystemet på nettbrett har du en effektiv logistikkløsning «as a service».

«Når vi går ut av 2018 har vi allerede kommet langt i utvikling av våre skytjenester, men det er likevel bare begynnelsen. Det kommer mye mer i vår sky!»

esentral visma business, global, mamut, visma.net