Digital endring, Omsorg og Kvikklunsj

Jeg har nå vært ansatt her på salg i IntegrasjonsPartner i drøye tre måneder. Helt fra første øyeblikk har jeg følt meg varmt velkommen i selskapet. Mine kolleger er hjelpsomme og det er mye latter. Daglig er det vennlige og oppmuntrende ord, og gode smil. Gledelig er det at vi stadig hører at våre kunder og partnere også opplever oss slik.

Det får meg til å tenke på hva vi driver med. Vi hjelper jo våre kunder med digital endring i form av digitalisering og automatisering av prosesser. Alt skal effektiviseres og prosesser skal optimaliseres. Dette er selvsagt viktig med tanke på lønnsomhet og konkurransedyktighet, men mange kobler i utgangspunktet ikke dette til smil og omsorg.

Forbes peker at kun 1 av 8 Forbes Global 2000-bedrifter lykkes med digital transformasjon altså digital endring. Erfaringen fra denne og andre undersøkelser viser viktigheten av å involvere de ansatte.

Det er derfor svært viktig at vi i vår evige streben etter rasjonalisering, kostnadskutt, og endring har tanke og omsorg for menneskene dersom digitaliseringen skal lykkes. Gode huskeregler er:

  • Involver alle de ansatte tidlig og i hele endringsprosessen
  • Informer godt, gjerne en gang for mye
  • God opplæring av ansatte er essensielt
  • Ledere må sette krav, men også gi råd, ros og støtte til de ansatte underveis i prosessen
  • Vi her i IntegrasjonsPartner tar gjerne en nærmere prat om digitalisering, endring og omsorg. Og vi gir gjerne også en klem eller to!

Påsken står nå for døren og for de fleste betyr påsken også endring i hverdagen. Istedenfor grøt i bilen på vei til jobb, levering av barn i barnehage og på skole, betyr påsken for mange isteden lange frokoster, skiturer med god glid og kakao på termos, eller turer i skog og mark med brente pølser og kvikklunsj til dessert.

Påskequiz

I forbindelse med påsken har vi laget en liten påskequiz og vi trekker ut heldige 3 vinnere!

  1. Når ble IntegrasjonsPartner grunnlagt?
  2. Hva heter IntegrasjonsPartners løsning/programvare for effektivt lager og logistikk?
  3. Vår daglige leder jubilerte nylig, hvilken milepæl nådde han?
  4. Hvilket fotballag spiller sine hjemmekamper på Anfield Road?
  5. Hva het guvernøren i den romerske provinsen Judea som ifølge kristen tradisjon var ansvarlig for korsfestelsen av Jesus?

Send oss svarene på salg@integrasjonspartner.no innen 25. april 2019!

Til den tid ønsker alle her i IntegrasjonsPartner deg en riktig god påske!

Med vennlig hilsen,
Jon