Julehilsen

Kjære kunder, leverandører og samarbeidspartnere - takk for et innholdsrikt år!

Når denne julehilsen skrives er vi godt i gang med den siste hele arbeidsuka før jul. Tempoet har vært høyt det siste halvåret, så nå tenker vi det er godt at julefreden senker seg noen dager. – Vi ønsker å si TUSEN TAKK til alle som har vist oss tillit i 2019. Til alle våre flotte medarbeidere for den innsatset som er lagt ned sammen med kunder og samarbeidspartnere.

Dette året har vi lagt ned mye utviklingsarbeid i både WMS-løsningen bizClick logistics og i skytjenestene våre. Dette har ført oss inn i noen spennende prosjekter ute hos kunder, og lagt et godt grunnlag for de årene vi går inn i. Vi ser at ERP for alvor er på vei «fra jord til sky», og gleder oss til den videre reisen i 2020! Likevel, fortsatt med beina godt plantet på jorda…

Tradisjonen tro går vår julegave til Kirkens Bymisjon hvor man også har beina på jorda.

Kirkens Bymisjon er en åpen og inkluderende ideell organisasjon som arbeider i byer over hele Norge. Blant mennesker som strever med hverdagen på ulike måter. Vår visjon er at alle mennesker erfarer respekt, rettferdighet og omsorg.

I vår hjemby er café Britannia Bymisjonens samlingssted for mange som trenger en matbit, litt varme i vinterkulda, eller en kaffekopp og noen å snakket med. Her åpnes dørene av frivillige, til gratis julemiddag på selveste julaften. I de andre Østfoldbyene er også Bymisjonen tilstede med ulike tiltak for folk som trenger hjelp. Kirkens Bymisjon er åpen for alle både i jula og resten av året.

Med denne julehilsen ønsker vi alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Morten
Daglig leder