Koronaviruset

Vi må alle gjøre en innsats for å bekjempe ytterligere spredning av koronaviruset

Fra og med fredag 13. mars har IntegrasjonsPartner valgt å flytte de aller fleste av våre medarbeidere til hjemmekontor, vi innstiller reisevirksomhet og begrenser fysiske møter både internt og eksternt til et absolutt minimum.

Vi ønsker ikke å bære eventuell smitte verken ut til andre eller inn til våre egne folk. Ved å spre oss til flere fysiske lokasjoner nå, så håper vi at vi sørger for at færrest mulig av våre medarbeidere blir smittet dersom noen av oss skulle være blant de uheldige.

Vi jobber med IT-systemer og kan utføre det meste like godt hjemmefra som fra kontoret, men dette påvirker selvsagt effektiviteten vår. En viktig del av vår hverdag er å jobbe tett sammen med mennesker, både internt og ute hos kundene våre. Denne delen av jobben vår blir dessverre litt annerledes en periode nå.

Kjære kunder!

 

Det kan hende det tar litt lenger tid å gjennomføre prosjektene våre nå, og det kan hende det tar litt lengre tid å få hjelp fra kundeservice og rådgivere. Å gjøre disse tiltakene håper og tror vi likevel er riktig i det lange løp.   

 

Hilsen alle oss i IntegrasjonsPartner BITS AS