Velkommen Maja og David

De har begge internasjonal bakgrunn med meget god erfaring innen IT og Business Intelligence.

Vi er stolte over å ønske Maja og David varmt velkommen til IntegasjonsPartner som våre nye IT konsulenter.

Våre to nye ansatte 

Maja kommer opprinnelig fra Kroatia, har mastergrad innen IT og har de seneste fire årene jobbet med Business Intelligence hos Europris. Der opparbeidet hun seg erfaring med integrasjoner og rapportering, og har jobbet med data innenfor ulike fagområder; økonomi, marked, innkjøp, logistikk og ledelse.

David kommer opprinnelig fra USA, med utdanning innen Computer Graphics og Advertising & Design og har 15 års erfaring som ERP Analytiker og Utvikler fra Projection Design AS / Barco Fredrikstad.

 

Maja

Jeg er opprinnelig fra Kroatia hvor jeg fullførte en mastergrad innen IT. Det startet med et ønske om å skrive kode, og ble mye mer etter hvert. Morsomt å tenke at jeg nesten ble tannlege, etter foreldrenes ønsker. Først bodde jeg i Halden, men det var ikke før jeg flyttet til Fredrikstad jeg følte meg hjemme igjen. Jeg kommer fra Europris hvor jeg jobbet med Business Intelligence i 4 år. Der hadde jeg mulighet å bli kjent med prosesser innen Retail området.

Jeg jobbet med integrasjoner, rapportering og har sett data fra perspektiv til forskjellige avdelinger – økonomi, marked, innkjøp, logistikk og ledelse. Hadde også mye kontakt med sluttbrukere. Dette er noe som jeg tar med meg videre til IPB. Det er spennende å jobbe med nye mennesker og nye ting, og det er gøy å analysere, optimalisere og tørre. Jeg så etter en ny jobb, og IPB var det første stedet jeg søkte hos.

Tar sjanser

Det var viktig for meg å ta en sjanse på meg selv og å komme meg litt ut, lære noe og utfordre meg selv.

Fordi det angrer man sjeldent på. Samtidig, må man være komfortabel med hvor man havner og føle at det man gir bygger på noe. IntegrasjonsPartner sine verdier matcher mine egen, og helt fra starten fikk jeg en god følelse. I disse dager er det mye fokus på optimalisering, forenkling og strategiske beslutninger. Det er derfor viktig å kunne måle resultater og effekten av en endring.

Noen ganger er det enkleste det beste, kanskje også billigere, og den balansen er nøkkelen. Vi må forstå behovet, prosessene og vite hvilke muligheter vi har. Erfaringen og inntrykk vi har fått kommer alltid i hånd med det rasjonelle for å kunne ta en beslutning som ikke bare er riktig, men riktig for oss selv.

– Maja Kurjan

 

Vi gleder oss over å ha de begge med på laget og ønsker de varmt velkommen til IntegrasjonsPartner!